Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Győzelem a tériszony felett

mse | September 30, 2006

Az isteni pincepörkölt után (amit após rittyentett), robogtunk anyuhoz, aztán a házhoz. Mikor odaértünk, fékcsigorgatva mögénk állt egy pickup, kivágódott az ajtó, és Wolfi szállt ki belőle Superman ruhában. Vagy nem? Mindenesetre 3 mozdulattal felugrott a födémre, és meglocsolta a szomjas betont. Én csak néztem… hogy lehet az, hogy valaki nem fél a magasban? [...]

Nagy lépés előre

mse | September 29, 2006

Ma fevonult egy egész betonkeverőarmada Hozták a betont a födémre. Lássuk a történéseket:

A célzás sem egyszerű ám:

Ide célzott:

…simul a beton:

…és kész

Az építkezés megy tovább

mse | September 24, 2006

…és megindult a zsaluzás

Keresztes barátom is nézte:

Másodszor és utoljára a tegnapról

mse | September 19, 2006

Hogy is kommentáljam azt, amit mindjárt bemásolok… röhögjek rajta, vagy szörnyülködjek, vagy mit? No, itt az idézet (Wittner Mária kommentje, idézet a www.hirszerzo.hu-ról):
“szerinte nem került sor erőszakos cselekményekre a Parlament előtt, és nem volt fosztogatás sem az MTV-ben. Wittner szerint az MTV büféjét nem fosztották ki, szerinte az emberek pénzért fogyasztottak.”
Jaja, így van. A képeken [...]

Tegnap

mse | September 19, 2006

Ugye meg tudjuk különböztetni 50 totál részeg barbár rombolását egy forradalomtól? Ugye!

Akinek…

mse | September 17, 2006

… esetleg van QuickTime a gépén, annak íme egy 2 héttel ezelőtti állapot a házról.

Koraőszi…

mse | September 17, 2006

…idő van. Olyan bánatos, homályos, hűvös. Ennek megfelelően a mai napot szinte végigaludtam. Ha felébredtem, akkor is takaró alá bújva néztem a TV-t.
Az építkezés szépen halad. A földszint napok múlva kész. Ha kegyes az időjárás, akkor még jópár napig csak max. éjszaka esik, és akkor az emelet is elkészül viszonylag gyorsan, és decemberre télleg tető [...]

Aki hazudik…

mse | September 7, 2006

…az nagyon gyorsan lebukik. És hogy honnan tudom, hogy hazudik? Hát onnan, hogy a lebukás pillanatában már készen áll egy kerek egész, szinte hihető sztorival, és meg sem próbál bocsánatot kérni.

…és az építkezés halad tovább

mse | September 3, 2006

Itt éppen a kémény mellett állok :)Ha ma jól láttam, akkor az alsó szint elérte a maximális magasságát. Ez alól ugye a még lebontandó rész kivétel.
Ezen a képen a nappali látszik, meg a folyosó, meg egy pici a leendő fürdőből. A 3 egymás melletti nyílásból a középső lesz a teraszajtó a nappaliból. A két mellette [...]