Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Imagiboy elment…

mse | November 29, 2008

Nem tudok mit írni erről, csak amit Bone blogjába commenteztem:
Huhhh…. ennyit tudok irni… par honapja meg vele egyutt orultem, hogy megtalalta az igazit. Mivel en mar joooo hosszu ideje elek M-el, tanacsokat kert tolem, hogy is lehet egyuttelni valakivel ilyen sokaig… Aztan hosszu ideig nem leptem be IRC-re, szetesett a csati. Ket hete beleptem, es [...]

Non verbális kommunikáció - egy műtét margójára

mse | November 26, 2008

Tegnap M-et megműtötték, epeköve volt. Szerencsére jól van, de, mint általában a dolgok körülöttem, ez se ment egyszerűen. De mindegy is, a vége a lényeg, jól van.
Ami viszont igenis lényeg, az a non verbális kommunikáció, amire rohadtul nem figyeltek oda a korházban, és ami miatt hihetetlenül kitört a frász. 1 órával a műtét után vitték [...]

Beteg már megint

mse | November 20, 2008

Asszem most influenza kezdemény. Az ember nem is gondolná, hogy egészen bírható a nap úgy is, hogy folyamatosan minden fáj. Minden mozdulat, és néhány testrész mozgatás nélkül  is.

Kicsit jól éreztem magam

mse | November 15, 2008

Hosszú ideig tartottam magam ahhoz, hogy egy buli jó alkohol nélkül. De most úgy éreztem, hogy bent hagyom a kocsit a garázsban, és megkóstolom a belga sört. Elmentünk Ma szervezésében egy projektzáró és következő projekt nyitó bulira. Nagyon jó volt, ezt előrebocsájtom Na de, úgy kezdtem, hogy 3 fütyülős mézes barack.

A második után már [...]

Halottak napja/Mindenszentek

mse | November 1, 2008

Összeszámoltam, hogy amióta megszülettem, több családtagom halt meg, mint amennyi maradt. (magyarul kevesebb, mint a fele maradt)
Ráadásul ma elmentem bevásárolni, és kiderült, hogy minden zárva van…