Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Élek ám…

Posted By mse on July 23, 2007

Csak nem volt kedvem írni. Kicsit épp átalakítom magam, mert azon kaptam magam, hogy bárminek max. 2,5 percet vagyok képes örülni, utána mindenféle problémákat látok magam körül. Gondoltam, ezt abba kéne hagynom :)

Szóval… kipihentük magunkat egy kicsit Rodoszon. Valahogy így. Hogy milyen volt? Hmm…medencében koktéloztunk, tengerben pancsikoltunk, kocsival körbeautózgattunk sok szép helyet. Szóval ilyen :) Valahol gömbpanoráma is van, ha előkerült, majd belinkelem.

A ház is fejlődik tovább. Már van járdánk. Konyha pénteken jön.

M autót vett a régi helyett, mert a toyota nem jött be. Íme

Zoom-zoom

Munka pörög, csak pörög. Végül nem lesz USA, mert másképp alakult, cserébe a következő útvonalat fogom bejárni: Budapest, Prága, Hamburg, Rotterdam, Brüsszel, Luxemburg, München, Linz, Budapest. Jó lesz :)

P kérése 9 könyv. Nos 9 nincs… két igazán meghatározó könyvet tudnék írni. Az egyik Hegedűs Géza nagyszerű könyve, Az írnok és a fáraó http://pharmacieinde.fr/cialis-sans-ordonnance.

Ez a könyv bizonyította már akkor is a megszállottságomat, csak akkor ennek még így nem adtam nevet. Ezt a könyvet ugyanis általánosban olvastam először, és annyira megfogott a történet, hogy onnantól kezdve M-hez költözésemig minden évben elolvastam ráadásul úgy, hogy mindig ugyanazt a kazettát hallgattam olvasás közben. (később nyilván CD-re váltottam :) ) A tartalmát bemásolom a fenti kép forrásától:

A könyvnek két fõhõse van: maga a Fáraó, Ehnaton, aki új útra indítja népét, és sohasem látott gazdagságot és jólétet teremt a Nílus partján, és írnoka, Thotmóze. Tothmóze jövõje és boldogsága, szerelmének beteljesülése az új vallás és Ehnaton fáraó hatalmának megszilárdulásától függ, így nem csodálhatjuk, hogy minden tehetségével és erejével ezért harcol. “

A másik könyv pedig Kurt Vonnegut: Macskabölcső (Cat’s cradle). Hihetetlen módon megfogott Vonnegut stílusa.  A könyv témája egy vallás, a Bokononizmus, de nem is ez a lényeg. Illetve de, de mégse :D Innentől kezdve viszont a normál sci-fi könyveken kívül csak Vonnegutot olvastam.

Igazából van egy jokerem is. Douglas Adams 5 kötetes trilógiája. Alapmű mind, még akkor is, ha a Viszlát, és kösz a halakat elég gyengére sikeredett.

Tudjátok mi a borzalmas? Egyik sem él már a háromból…


Comments

11 Responses to “Élek ám…”

 1. Végre tudom, hogy élsz még s nem fuladtál bele a tengerbe. Tamásnak gratulálok az uj kocsihoz…itt is volt valaki, aki Toyotával nem volt megelégedve. Le van “toyotázva”. Ez milyen márka? Az olvasmányaidról halvány gőzőm sincs, soha nem hallottam egyikről sem, de ez ne legyen mérvadó, mert mostanában nem olvasok semmit semmikor. Mi ujsáég egészségileg? Megvan a “gyerekszoba”, mi lesz a gyerekkel? Vagy még mindig kezelésre szorulsz? Szalad az idő, biológiai és otherways. Hogy érint Benneteket a hőzég? Persze nem szereltettetek airconditionert a házba, mi? Pedig az jó az extrem idők miatt. (Reverse cycled) Üdvözöllek az élők sorába. Ne hallgass - igy, vagy úgy - nagyon sokáig. Más is van a világon, akik “még” érdeklődnek…Puszi

 2. Corey says:

  stalag@resultants.lective” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!…

 3. alfred says:

  dexters@codfish.creedal” rel=”nofollow”>.…

  спс!!…

 4. Victor says:

  lexicon@bod.vera” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information….

 5. Virgil says:

  kisses@rigorously.repercussions” rel=”nofollow”>.…

  сэнкс за инфу!…

 6. melvin says:

  lukes@clearly.condenser” rel=”nofollow”>.…

  hello!…

 7. harvey says:

  reflective@commits.duverger” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 8. Kyle says:

  spacious@shamefacedly.luisa” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!…

 9. ben says:

  panaceas@palaces.dejection” rel=”nofollow”>.…

  tnx!…

 10. terry says:

  tawny@illuminate.precise” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 11. Bryan says:

  subjectivist@corticosteroids.rpm” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðþ!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.