Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Miért is ne

Posted By mse on September 8, 2007

Arra gondoltam, hogy miért is titkolnám el, hogy mivel foglalkozom… Az iWiW-en is kiirtam a munkahelyem nevét. Ráadásul piszkosul büszke is vagyok a munkámra, a munkahelyemre. Szóval kiraktam egy új link kategórát “iGO-s linkek” néven. Az első link a kategóiában kapásból a munkahelyem. A hivatalos megnevezésem Senior minőségbiztosítási mérnök. Jól hangzik mi? :) Arról van szó, hogy az iGO-t tesztelem, ill. egy tesztelőkből álló csoportocskának a munkáját hangolom össze. Feladatokat osztok szét, eredményeket szedek össze, elemzem őket, és mindennek az végeredményét továbbítom a főnökömnek. Ha ezek mellett marad időm, akkor a test case-ek tömegét bővítgetem, dokumentum template-eket készítek, folyamatok automatizálásán töröm a fejem, és ha megvan az ötlet, akkor az a többiek segítségével meg is valósul.
Nagyon jó kis csapat alakult ki. Ráadásul valamiért hallgatnak rám, és így piszkosul könnyű velük együtt dolgozni.

Ha ezek után marad még időm, akkor alszom. De mint ahogy az előző postból is látszik, erre az időpocsékoló tevéknységre már nem marad időm :) Mosolygok ezen, igen… még ugyanis bírom erővel, bár már néha pilledek (de majd megyek szabira). S hogy miért dolgozom én ilyen megszállottan? Mert érdekel, mert szeretem, mert eredménye van, mert megbecsülnek, mert megfizetnek. (a sorrend fontos) Mit értek az alatt, hogy megbecsülnek? Tessék, itt egy idézet a cég ügyvezetőjétől:

“And we have some of the best minds in Hungary working for us. These people are artists and we treat them with huge respect. There are no fixed hours in the office because you cannot force people to be brilliant and innovative. It has to come naturally.”

Ezt már máshol hallottam, mint kívánság, itt viszont a valóság. Hát ezért dolgozom én ennyit :) De nem kell izgulni. Akit a legjobban szeretek, nincs háttérbe szorítva!!! Talán örül is, hogy az utóbbi időben már nem nyafogok, hanem büszke vagyok arra, amit csinálok, és mindent megteszek azért, hogy megérdemeljem, amit kapok cserébe!


Comments

16 Responses to “Miért is ne”

 1. dpspeti says:

  Jo, h ennyire megtalaltad a szamitasaidat es ami erdekel, de figyelj arra is, h ne keszulj ki.

 2. Én ugyan nem néztem meg a “linket”, amire referálsz, de amit irtál az nagyon impressive. Ugye mennyit meditáltál, mielőtt ide jöttél a régi munkahelyed miatt. Még ezen a vonalon gondolkozva azért remélem nem viszed túlzásba ezt az enthusiastic attitudet, mert ha nagyon magasan vagy, onnan nagyobbat is lehet esni. Dehát végülis apud sem volt teljesen az átlag emberek közé sorolható, kár, hogy az okossága nem terjedt ki önmegfigyelésre is. Még élhetne jócskán. És hát az is kár, hogy Peti elfecsérli a vele született képességeit.

 3. dpspeti says:

  Laci: Itt vagyok :P Es nem fecserlek semmit :)

 4. Takoca says:

  Be kell vallanom, hogy már korábban megkerestelek wiw-en (meg ne kérdezd, hogy hogyan találtalak meg mert nem emlékszem). Szóval ha IGO kerül a kezembe vagy navngo-s plakátot látok eszembe szoktál jutni.

  Viszont kíváncsi lennék, hogy az aktuális navngo-s állás ajánlatok közül erre megfelelő ember mikor jelentkezik:

  Account menedzser:
  “beszámolók, tervek, prezentációk készítése angol és KÍNAI nyelven, és riportolás az ügyvezető felé….”

  Elvárások:

  Aktív tárgyalóképes szakmai/üzleti angol és kínai nyelvtudás …”

  :)

  azért irigyellek ám piszkosul! jó lenne ilyen cégnél dolgozni! (még ha sok is a munka)

 5. mse says:

  Takoca: az a nagyon vicces, hogy van jelentkezo, es van mar olyan leanyzo is, aki most azert ul kozottunk QA-sok kozott, hogy minel tobbet megtudjon a szoftverrol, hogy aztan AM-kent tudja vegezni a dolgat. A leanyzo torok szarmazasu, kinaban szuletett es ide jar egyetemre, es erosen hajlando tanulni. Popec jelolt :)

 6. mse says:

  Amugy nem fogok kikeszulni, M nem engedi :)

 7. ted says:

  chirped@problems.hubay” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!…

 8. ronnie says:

  recess@perforated.phosgene” rel=”nofollow”>.…

  благодарен!…

 9. marshall says:

  pulse@speeded.zemlinsky” rel=”nofollow”>.…

  hello….

 10. Clarence says:

  bombers@teachers.frans” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 11. gene says:

  ghostlike@chunks.pegler” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 12. donald says:

  vinyl@lehner.semper” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 13. ivan says:

  trolley@fee.drained” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 14. johnnie says:

  arrival@revolutionists.deposed” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 15. jeremy says:

  mesa@unofficially.fetish” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 16. Mark says:

  retraction@urbano.diesel” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.