Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Tesz-vesz, mászik

Posted By mse on July 20, 2008

Szombaton amolyan tesz-vesz napot tartottunk. Ha már vettünk polcot a speizba, kiürítettük a speizt, hogy legyen a dolgokat hova tenni. Anno, amikor beköltöztünk, a speiz volt az egyik lim-lom rejtekhely :) Ki nem pakolt konyhás cuccok, és több tonna számítógép alkatrész ill. egyéb szir-szar laktak ott. Már nem :)
Pénteken beszéltem I-vel msn-en, és megegyeztünk, hogy vasárnap csinálunk valami haszontalant közösen. Így is lett. Ma elmelntünk, I, Á, B, b, M és én a Lánchídra megnézni a mókát. Hát mókát nem találtunk, viszont iszonyatos meleget igen.Vettünk mindenféle ajándékot is szülinapokra. (kerámia bögre ill. szalvétagyűrű, nagyon szépek). Aztán elmentünk a Lágymányosi híd közelében levő Kopasz-gáthoz, ahol leültünk a puha fűre (télleg nagyon puha!), és jól megbeszéltük, hogy én senkinek nem engedem, hogy hülye legyen - ez annyiban igaz, hogy nem szeretem, ha az emberek az én kontómra hülyék -, hogy mindenre azonnal nemet mondok - ez nem igaz - és, hogy szegény M ezt viseli el napi 24 órában (najó..csak napi pár órában ). Továbbá kiderült, hogy máshol se minden fenékig tejfel, csak máshol más gondok vannak. Aztán jött az eső, mi meg mentünk haza.

Most pedig itt ülök, és azon gondolkodok, hogy valami sütit kéne sütni… de lehet, hogy lusta vagyok. Lustább, mint sütisebb :) Meg már késő is van…


Comments

16 Responses to “Tesz-vesz, mászik”

 1. dpspeti says:

  Egyszer lenne vegre egy olyan post, ahol ha a szereploket nem is tudok, h kik (á,b,m,i,k,o,z,t stzb) de legalabb azt ertenem, amit leirsz :DD Na de azert valahogy csak megértettem :D

 2. Te Peti szerencsésebb vagy, mint én, de lehet, mert közelebb vagy nálamnál. Na, de az ilyetén “correspondence” sem semmi ám. Nekem még kellene azt hiszem egy másik 79 év mindent megérteni…egyébként a Lánchidon kis Kari is kiállít valami bódéban…nem találkoztatok Vele? Azért Emese birom a stilusod, hasonló Rejtő Jenő regényeinek stilusához, mint pl. “és kivette a kést a hátából”…a hülyeséghez meg nem kell külön engedély senkinek, az minden engedély nélkül jelentkezik. Ha meg már sütemény a következő téma a blogodban, hogy állsz a cukroddal? Mert hát látszólag arra is néha valakinek remindolnia kell Téged…még az eféle reminder által felkevert haragod ellenére is.

 3. mse says:

  Cukormentes lekvár áll a rendelkezésemre, és ha épp olyanom van, akkor sutit is tudok cukormenteset csinalni. Viszont a napi 170gr szenhidrat betartasa gyakorlatilag lehetetlennek latszik egyelore.

 4. safc says:

  Nekem nem volt nehéz megfejteni a kódolt neveket, tekintve, hogy én is ott voltam :o) (Á)
  Viszont (csak azért, nehogy ez legyen az akadály a felkeresésében) a helyet, ahol a fűben ültünk, Kopaszi-gátnak hívják. Igen, ez az a beruházás, amiről annyi panamázást lehet hallani, ámde végül szépre és igényesre sikerült. Hátha egyszer az épületekbe is költöznek bérlők, mondjuk ahol enni és inni is lehet.

 5. mse says:

  A regi blogon volt szereposztas, itt nincs…majd szerkesztek egyet :)

 6. rodney says:

  infective@freya.infirmity” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

 7. shaun says:

  warped@enoch.formability” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!…

 8. ricardo says:

  olivette@obtainable.commentator” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 9. michael says:

  homeward@did.mask” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 10. mathew says:

  proven@merveilleux.givers” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 11. Brent says:

  abdominis@gagging.appointees” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí….

 12. Richard says:

  favor@tapis.rodents” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!…

 13. Kyle says:

  misunderstandings@aspirants.hetty” rel=”nofollow”>.…

  tnx….

 14. lloyd says:

  benefit@subtypes.allergies” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!!…

 15. Howard says:

  reputable@wallace.annually” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðñòâóþ….

 16. juan says:

  toying@unquiet.grimed” rel=”nofollow”>.…

  hello!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.