Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Non verbális kommunikáció - egy műtét margójára

Posted By mse on November 26, 2008

Tegnap M-et megműtötték, epeköve volt. Szerencsére jól van, de, mint általában a dolgok körülöttem, ez se ment egyszerűen. De mindegy is, a vége a lényeg, jól van.

Ami viszont igenis lényeg, az a non verbális kommunikáció, amire rohadtul nem figyeltek oda a korházban, és ami miatt hihetetlenül kitört a frász. 1 órával a műtét után vitték le az ágyat, hogy majd azon hozzák M-et. Mondták is, hogy mindjárt vége a műtétnek, és hozzák vissza. Vártam, vártam…eltelt egy óra, és hozták vissza az üres ágyat úgy, hogy szó nélkül eltolták mellettem. Hát rohadjanak meg. Kaptam pár szívrohamot egymás után… hogy a büdös fenébe nem tűnt fel nekik, hogy én ott nézek tátott szájjal, elfehéredve??? Odamentem, hogy akkor most mi van, és persze mondták, hogy semmi izgalom (jahh…), csak az őrzőbe vitték, mert nehezen ébredt, és megfigyelés alatt tartják, és menjek le a 2. emeletre, ott van. Nem lehetett volna ezt közölni, amikor elhussantak mellettem??? Tudták, hogy ki vagyok… akkor szoktak így elsunnyogni az ember mellett, ha gond van. Ahhh… meg kellett volna rúgdosni őket…


Comments

9 Responses to “Non verbális kommunikáció - egy műtét margójára”

 1. dpspeti says:

  A lenyeg, hogy jol van.

  Az ember kiszolgaltatott olyan kozegben, ahol valami olyasmi tortenik, amihez nem ert… es orvosok nem vagyunk… de ez nem csak az orvoslasra igaz.

 2. Ez tényleg rémísztő lehetett! Az epekő meg a zsirtalan ételtől van? Csupa szimpátiából nekem meg vesekövem van, vagy volt, még most sem tudom. Betettek valami perselyt, hogy elmenjen, azóta görcsöl a vesém, de a kő nem tudom, hol van. Holnap megyek a specialistához, aki ezt a merényletet követte el ellenem. Marinak is epeköve volt, amit megműtöttek már jó pár évvel ezelött. Meddig marad korházban Tamás? Ami a Te influenciád illeti kiheverted már? Mert jó, hogy mentél vele dolgozni, s ha lábon is kúráltad magad, elmúltak e már a symptomák? Tamásnak jobbulást…és miért ébredt fel nehezebben, mint a normális? Azokat az ápolókat meg tényleg falhoz kellene állítani!

 3. mse says:

  Nemsokara megyek be hozza, es ha minden igaz, hozom is haza.

 4. Barry says:

  army@abo.pocketed” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!…

 5. Lester says:

  inventories@pokes.augustas” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!…

 6. sergio says:

  forestall@mere.rampart” rel=”nofollow”>.…

  сэнкс за инфу….

 7. clifford says:

  methacrylate@legislation.stiles” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 8. Philip says:

  barn@teeeee.oceana” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

 9. michael says:

  epigraph@aired.luncheon” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.