Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Both side(s) of the story

Posted By mse on May 23, 2009

Igen..jó lenne tudni, hogy mit láttam, mit csináltam, illetve, hogy miért nem csináltam semmit. De fogalmam sincs. Nem emlékszem, lehet, hogy sosem fogok. Elvágták a filmet, majd egyszercsak folytatódott a sztori. Úgyhogy a történteket olvassátok el mazsi blogjában, a képek pedig… hát szerintem az nem olyan fontos…
Még egy ideig nap, mint nap nézegetem a biztonsági öv alakú lassan összefüggő véraláfutásomat, és próbálok visszakanyarodni a normális mindennapokhoz. Egyelőre fáj a mellkasom, a nyakam, a hátam és néhány apróbb kék folt itt-ott.
M forszírozza az új autót, én pedig engedelmesen keresem bogyóka utódját. Bár lehet, hogy sose kéne újra vezetnem, de a többiek szerint ezt az ember “kinövi”.
Szegény bogyóka..épp le akartam cserélni. Mondjuk nem egészen így. Most viszont komolyan elgondolkodtam azon, hogy ha ennyire megvédett a micra, akkor hű leszek a márkához, és új járgányom böhömke lesz, egy jobban felszerelt micra. A névadásom oka egyértelmű: kicsi a bors, de erős, és ennek most két életet is köszönhetünk.

Ezzel a posttal a történetet szeretném lezárni. Amióta tudom (mert láttam), hogy mazsi jól van, már aludtam is egy olyat, amit rendes alvásnak hívnak. Úgy gondolom, hogy ha folyton erről írnék, vagy erről beszélnék, akkor sosem tudnám túltenni magam a dolgon. Szóval ennyi… gyógyulok…lelkileg és testileg.

Hogy valami jót is írjak: már -20kg


Comments

7 Responses to “Both side(s) of the story”

 1. mazsola says:

  Anyu adott egy krémet, amivel nekem már halványsárga a karomon az eredetileg sötétkék zúzódás, odaadjam?

 2. Mi történt Veled? Baleseted volt? Még jó, hogy túlélted. (Legalábbis irsz róla, tehát élsz…) Ezt is ez úton kell megtudnom, ha egyáltalán jól veszem ki a mazsola, meg más egynéhány kijelentésekből. Ez a Mazsola volt Veled a kocsiban? Azt hiszem hiába is kérdezlek mostanában Emese, hogy is mondta Ady bácsi? - “hiába döngetek kaput-falat…” 1963-ban nekem is volt egy nagy balesetem kocsival, négyen voltunk benne, “kis” Lacinak még mindig megvan a forradás helye, amit a baleset okozott. Mindenki a korházban ébredt. Utána még 6 hónapra is jött ki apró üvegmorzsalék a koponyámból. (Egy tanuló vezető jött nekem, aki a fék helyett a gázra lépett) Remélem nincsenek rémálmaid miatta. Irhatnál emailt…

 3. mse says:

  Jojo irok…mindig ez a kovetelozes… :D

 4. mazsola says:

  Leslie Radnai a blogomban írta:

  “Végre megtaláltam a baleseted nyitját. Mazsola leirása szerint valahogy az az érzésem, hogy ezt a balesetet elkerülhetted volna , dehát ezek mindig pillanat művei s nehéz rekonstruálni megfelelően mi okozta az esetleges figyelmetlenséget mindkét részről. Tényleg mi lett a sportkocsissal? Átváltott lovas kocsissá? Férfi, vagy nő volt? Fiatal, vagy öreg? Ha minden résztvevő testileg meggyógyult - mert ennek emléke még egy darabig kisérteni fog - folytatásként jó lenne tudni,ogy a kocsid Mse right off volt e, vagy panel beater javítható. Ja, előzőleg nem vettem ére, hogy erre a sitera is lehetett volna jönnöm első alkalommal, mikor olvastam a blogodban a dolgokat, ami végülis csak sejtetni engedett…Testi és lelki felépülést kivánok mindegyikteknek”

 5. dpspeti says:

  De mondjuk tenyleg, a sportautos siman kiszallt az autobol vagy mi volt?

 6. mse says:

  Mindenki kiszallt a kocsijabol. Mazsi kivetelevel senkinek nem lett baja.

 7. Kevin says:

  casually@yolk.concentric” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.