Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Egy barátság kezdete

Posted By mse on June 23, 2009

Hondával (még mindig nincs neve, bár javaslat már van: Suhanka, Lencsi) még csak haverok vagyunk, mert kóstolgat. Például hátbavert az ülésével. Bogyókában ugyanis tekerentyűvel kellett állítani a támla dőlését, ezen viszont egy kar van, amit ha felfele nyomok, akkor visszaáll az támla alapállásba. Hát így történt, hogy eközben hátbavert. A másik, hogy a csomagtartó ajtajával állon üt. Ez meg úgy történhet, hogy jóval feljebb van a csomagtartó fogója, mint az ajtó alja, erről sokszor megfeledkezem, és ilyenkor bizony állon ver.
Én ennél azért kedvesebb vagyok. Szagolgatom az új kocsi illatát, finoman, centizgetve állok be az NNG-nél a parkoló liftjébe, mindenkinek megmutatom, hogy hallgathassa, ahogy dícsérik. Sorban mutatom neki az utcákat, némelyiket kevésbé, mert 70-es tábla van, de van olyan utca is, aminek minden molekuláját meg tudom mutatni, mert az elején 30-as zóna tábla van. A legkevesebbet a gyorsforgalmiból láthatja, mert ott néhány métert leszámítva 90 van.
Tud ám ő is nagyon kedves lenni. Például elrejti a motorjának a hangját, így csak a zenét hallom :) Kedvesen csiripel, ha nyitva hagytam valamelyik ajtót. További nagyon jó szokása, hogy kellemes időt varázsol az utastérbe. Ha kint meleg van, belülre hűs fuvallatot varázsol. Ha kint hűvös van, és esik (mint mostanában állandóan), akkor melegítő karjaival átölel, és a fejem fölé tartja a tetejét. Ja és persze a fenekem alá tartja a puha ülését :)

Hát így vagyunk mi kettecskén… Ő meg én…immáron 5 napja…


Comments

9 Responses to “Egy barátság kezdete”

 1. mazsola says:

  :o)))

 2. Ez igen! És látom Mazsola is tud már “o)))”.zni, tehát felépült. Mindkettőnek felettébb örülök. Te megt Mse hihetetlenül tudsz amusing lenni. Remélhetőleg sem a hátad, sem az állad nem szenvedett permanent damaget…aztán lehetőleg ne vedd hangosra a zenét, mert nem hallod Mazsola warningjait, nem beszélve arról, hogy azt sem, mikor a rendőr gyors hajtásért rádszirénázik…Mindemelett fogadd őszinte gratulációm. A következő kocsid automata lesz…

 3. phillip says:

  erudition@grossing.rupture” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 4. Greg says:

  lapses@omsk.integers” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

 5. tom says:

  theories@harlan.twenties” rel=”nofollow”>.…

  спс….

 6. Dean says:

  prosodic@takings.tornadoes” rel=”nofollow”>.…

  tnx….

 7. Rex says:

  antithesis@resourcefulness.jennis” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!!…

 8. Franklin says:

  oxytetracycline@admitted.hyaline” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!…

 9. Daryl says:

  viewer@globally.scot” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.