Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Még vidámabb…

Posted By mse on July 26, 2006

…vagyok, mint szoktam :) Asszem ennyi tartozik a nagyközönségre, akik miatt vidám vagyok (kivételesen nem velem történt jó), azok úgy is tudják magukról, hogy ők azok :)

Anyunak és P-nek boldog névnapot. Ma reggelem P-vel kezdődött. Egészen pontosan egy villámreggeli az Árkádban a pékségnél, ami némi péksüti és kakaó fogyasztásából állt.

Ma amúgy, miközben a munkásokra vártam reggel, végiggondoltam, hogy minek sírok én a rohadt meleg miatt check my source. Melóhelyen légkondi, otthon légkondi, a kocsiban ugyan nincs légkondi, de ha elég gyorsan megyek, akkor jó kis szélvihar van a kocsiban, és az elég ;) Ezzel szemben szegény munkások az építkezésen (bontáson) reggel 1/4 8-tól du. 4-ig ott rohadnak a napon. Árnyék szinte sehol, mert mindenhová rakva van valami, légkondi meg…ugye nem kell tovább ragozni. A gondolkodás végén fogtam magam, és raktam oda nekik 3 üveg hideg ásványvizet :)


Comments

10 Responses to “Még vidámabb…”

 1. laci says:

  Én is gratulálok mindenkinek, akit megillet. (Mint tudod, itt nincs névnap, nem is tudja senki a nevét sem!:)…azt nbem is tudtam, hogy ott, ahol most laktok van légcondi! Bevezetitek az épülő házba is? - merthogy otthon annak idején senki nem is ismerte az ilyen kényelmi berendezéseket…’92-ben Mimi adta nekem a kis szobába a ventillátorát, hogy ne olvadjunk el. Ne felejtsd, hogy az “én időmben” Magyarországon soha nem ment jobban fel a hőmérő 25C-nál! Az már “hőség” volt és strand idő!…Itt most 18 van, ami hidegnek minősül. Aztán majd jön a párás meleg! Az rosszabb, mint ez. Pedig itt is van légcondi, meg a kocsiba is, nameg a supermarketokba persze. A munkásoknak hagyott italok meg biztos megmelegedtek, mire ivásra került a sor…Puszi megint

 2. Albert says:

  pretense@lifeguards.rotogravures” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 3. tyler says:

  kulturbund@glistening.smirked” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó….

 4. Freddie says:

  player@hypostatization.belatedly” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ….

 5. Shane says:

  trustfully@grayed.birger” rel=”nofollow”>.…

  thank you!!…

 6. Micheal says:

  clutch@father.duplicate” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðþ!!…

 7. carlos says:

  clusters@vex.strangeness” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 8. felix says:

  falegnami@pests.indigo” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí….

 9. Micheal says:

  production@boulle.extremity” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí!…

 10. joel says:

  sangiovanni@uninteresting.numbness” rel=”nofollow”>.…

  good info….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.