Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

2009

Posted By mse on January 9, 2010

Ezzel az összefoglalóval még lógok, de a múlt év nem/sem volt egyszerű. Ami biztosan látszik, hogy az év tisztán kétfelé osztható egészen pontosan május 20-án.
A január egyetlen jó történése tulajdonképpen dec. 31-én történt, amikor is Loli megszületett. Aztán részben kamu indokkal átmentem dokumentálni.
Ezek után következett néhány hónap, amikor lehiggadtam. Nem volt hajtás, viszont a régi helyemről folyamatosan panaszkodtak nekem, amivel eleinte nem tudtam/akartam mit kezdeni, aztán elkezdett felhúzni az, ami ott folyik, és elkezdtem sutyiban “segíteni”.
Majd jött a nem szeretem hónap. Aztán május 20-án balesetet okoztam, amit végülis szerencsésen megúsztunk, és az itthon töltött pár nap alatt elgondolkodtam néhány dolgon. Az eseményre azóta is Bogyóka kulcstartója emlékeztet, hogy SOHA ne felejtsem el.
A gondolkodásból aztán tett lett.(mókás szójáték) Változtatnom kellett a külsőmön és a belsőmön egyaránt. Miközben a melóhelyen folyamatosan lógtam a levegőben, mert nem volt fix helyem, A. segítségével megváltozott a viselkedésem anélkül, hogy a személyiségemet feladtam volna, és szép lassan elértem, amire végytam. Nem volt egyszerű a dolog. Nagyon nehéz feladni valamit, amit az ember lánya 3x éve helyesnek vél. Szeptemberben már komoly eredménye volt a dolognak, és meg is próbáltam leírni. De még mindig nem volt teljes az öröm, hiszen még mindig UI-t javítottam. (senki ne értse félre, nagyon örülök, hogy köztük lehettem, hogy megtanulhattam a munkájuk egy kis részét, és hogy már van olyan termék a világon, amiben az én kezem nyoma is benne van, de nem ez az én világom). Következő lépés volt, hogy visszatérjek a helyemre. Ehhez hihetetlen mennyiségű türelemre volt szükség. Valahogy minden olyan lassan ment. Novemberben aztán eljött a kánaán :) Visszakaptam a csapatomat, visszatértem a régi munkámhoz, ráadásul időközben 28kg-tól is megszabadultam. Happy end :)

Az év mérlege röviden a következő:

Negatívság A. kezelése coacholása előtt:

 • folyamatos nyafogás
 • állandó idegeskedés
 • 0 önbizalom
 • mindennapos küzdelmek
 • mindenkinek az idegeire menés

Pozitívumok A. kezelése coacholása után:

 • 2 új barát
 • -28kg
 • több önbizalom
 • már tudom, hogy érek annyit, mint a többi ember
 • nyugodt napok
 • visszakapott életkedv
 • megváltozott viselkedés, emiatt sok pozitív visszajelzés
 • visszakapott csapat
 • számomra fontos emberek bizalmának el-/visszanyerése

Megérte hmm? :)


Comments

12 Responses to “2009”

 1. dpspeti says:

  2010 legyen jobb :) Hajrá :) Es nekem is :D

 2. A. says:

  Kezelt téged a rossz nyavalya :) Nem vagyok se kozmetikus, se orvos. Nem tréneltelek, nem volt terápia, nem adtam tanácsot.
  Amit mi csináltunk az a coaching. :)))))))

 3. Nem viszed túzásba a self analyzist? Más normális ember “csak él”. Majd küldök Neked egy XIX.ik századból származó és a benszülöttekre volt alkalmazott korbácsot a magad kordában tartásodra. Vagy szerezz me egy valamelyik muzulmán terroristától olyant, amit a sii-ok használnak “hátveregetésnek”…
  Van még a 28 kg után is veszteni valód? Azért csak-csak büszke lehetsz magadra. Ezt bizonyosan nagy önmegtartózkodással érted el.
  BÚÉK Neked, Petinek és anyunak egyaránt. Puszival

 4. Tegnap érkezett meg anyu karácsonyi üdvözlete. Nagyon kedves, aranyos, amit irt benne, csak azt nem tudom, hogy a múlt, vagy a 2010-es ünnepekre szánta e. Hasonlóan Mari is irta nekem, hogy Ő is tegnap kapta anyudtól az üdvözletet. A másik, amit kérdeznék, hogy miért helyezed előnybe a blogba való írást a normalis email cimedtől?

 5. Orlando says:

  uncertainty@saves.peaches” rel=”nofollow”>.…

  good info….

 6. Lyle says:

  camouflage@chatter.aye” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!!…

 7. Kenneth says:

  scenario@diatoms.balustrade” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí….

 8. Bruce says:

  relies@godless.ys” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info….

 9. Mitchell says:

  shires@blaze.kennan” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!!…

 10. darrell says:

  delphi@guide.eppler” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðþ….

 11. rodney says:

  metallic@seedless.swing” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.