Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Ugy nez ki, pedig nem

Posted By mse on February 9, 2010

Van am mit irni, hogy ne lenne. Sok pozitiv dolog es minimalis negativ. A negativ csak annyi, hogy az orvosok bekaphatjak… Mult het csutortokon eltoltotten 3 tok folosleges orat a mehesznel ugy, hogy semmit sem sikerult elintezni…
Ehh… Inkabb a pozitivumok :) Ugy porognek a napok, mintha uj ev ota igazabol csak egy nap telt volna el. A tennivaloknak valahogy sosincs vege :) Minden nap hasznosan telik es ez jooooooo. Haladunk is. Pl. sikerult bevezetnem valaminek a hasznalatat, amit eddig nem sikerult masnak. Egy percig sem allitom, hogy ettol most minden siman megy. Viszont azt latom, hogy a csapatom bizonyos tagjai valami hipererovel rendelkeznek, es mindent megoldanak, legyen szo furmanyos word macrorol, vagy csak siman nagyon alapos tesztrol. Mult heten 3 nagyon pozitiv visszajelzes is erkezett a csapatomra olyanoktol, akik eddig csak szidtak a QA-t. (valljuk be, jogosan) Ezek nekem ujra es ujra erot adnak meg akkor is, ha lassan mar arra sincs erom, hogy felkeljek. (majd veszek ki szabit, ha mar mindent elrendezettnek latok)
Aztan ott van az, hogy most tok jo fonokom is van. Latszik, hogy jol akarja csinalni, hogy csinalni akarja! Erdekli a velemenyunk, segit, kritizal, ha kell, de mindenkepp o az elso, aki valoban csapatot epit. Az jutott az eszembe, hogy talan azert csinalja ennyire jol, mert o is “hangyakent” kezdte koztunk. Tudja, hogy mire van szuksegunk. Az o fonoke (szandekosan nem irok neveket) is sokkal maskepp all dolgokhoz. Volt tobb pelda is arra, hogy “megvedett minket” a jelenleginel is tobb tulterheltsegtol. Csak lestem, ez nem volt szokas korabban. Bar hizzatennem, hogy bar lehet, hogy nem tud rola, nekem mar korabban is nagyon sokat segitett!
Keszul pl. strategia. Hat en csak tatom a szam, es respect.
Arrol nem is szolva, hogy most erzem magam eloszor valodi vezetonek. Most kell eloszor dolgokrol dontenem, amikhez eddig kozom se volt. Kemeny dontesek, nem kellemesek, de, hogy egy klasszikust idezzek, ezert fizetnek :) Eletemben nem foglalkoztam ennyit tervezessel, es soha ennyit meg nem fejlodtem szakmailag.
Kb. ugy erzem magam most, mint anno a Gabor Aronban. Nagyon okos es tettrekesz emberek vesznek korul, mindenki megszllottan vegzi a munkajat, egyre tobben lelkesednek ujra azert, amit csinalnak, es mindezert elismeres is jar! Nem tudom kinek a fejebol pattant ki a kis atlatszo kocka a ceg logojaval egy kis diszdobozba csomagolva, de azt az oromot, amit szerzett… Latni R. arcan azt, hogy mennyire buszke, mennyire boldog :) Azt mondta, hogy o szeretne meg kapni, hogy piramist epithessen beloluk :D Nem tul draga, de annal tobbet ero ajandek!
Csak abban remenykedek, hogy ez most nem egy alom, es igy marad meg nagyon sokaig. Sokmindent eltunk at mar egyutt, es nyilvan lesz meg hullamvolgy, de nagyon orulok, hogy anno a szomorkas idokben ugy dontottem, hogy maradok, es mindent megteszek, hogy a ceg mehessen tovabb. Egy icipici pont vagyok a cegben csupan, de most ugy erzem, hogy egy buszke es ugyes kis pont vagyok :)
Most pedig alvas :)


Comments

9 Responses to “Ugy nez ki, pedig nem”

 1. Mire eljutottam, hogy ki tudtam nyitni, ahova irhatok elfelejtettem, hogy mit akartam irni. Minden esetre az az eszemben van - ha egyáltalán észről lehet nálam még beszélni - hogy ha igy marad a munkahelyi örömöd, az egy nagyszerű és maradandóbb születés napi ajándék lesz, mint bármi más lehetne.
  Peti levizsgázott már? Vagy a nagy havazás az útjában áll?

 2. Guri says:

  Nem álom! ;) Örülök, hogy így gondolkodsz és hogy a csapatomban tudhatlak. Csak így tovább!

 3. Rick says:

  plastically@salaries.unskilled” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information….

 4. matthew says:

  unpunished@rte.effortless” rel=”nofollow”>.…

  good!…

 5. Pedro says:

  patenting@nil.hallowed” rel=”nofollow”>.…

  thank you!!…

 6. Ernest says:

  cameron@deferment.sublimate” rel=”nofollow”>.…

  thank you!…

 7. leslie says:

  annunciated@virgil.untenanted” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó!…

 8. fred says:

  nonmythological@questionaire.chopping” rel=”nofollow”>.…

  thanks….

 9. Shaun says:

  archtype@city.disruptions” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.