Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Helyzetjelentes

Posted By mse on March 23, 2012

Nos… Orom egyre tobb, beleszoloval eggyel kevesebb… A szoptatas tovabbra sem megy, sot… Bar minden nap probalom cicibol etetni, es utana fejek, de ma mar az osszfejes 10ml volt, es nem azert, mert a tobbit a baba megette. Meg mindig iszom a tejszaporito teat, amig van, de utana nem tudom mi legyen. Mindenesetre az utolso cseppet is kicsavarom Hanna babanak.
Amugy egyre tobbet setalunk, es egyre tobb uj feature mutatkozik. Pl mostmar 100%, hogy tudja kovetni az arcomat, latja a pihenoszeken a logokat, es nezi a TV-t. Az utobbi kettore fokuszalni nyilvan nem tud, de ha meglokom a logokat, akkor odanez. Idonkent mar a csorgo hangjara is odanez, de ez meg fejlesztesre szorul :) A fejet hason tokjol emelgeti, es fuggolegesen 1-2 masodpercre megtartja. Meg tudja fogni egyik kezevel a masikat, es ha a cumi optimalis helyen van a szajabol kieses utan, akkor vissza tudja tuszkolni a szajaba. Ami kulon jo, hogy ugy nez ki, megtalalja a kezet neha mar, es akkor nem kell neki a cumi. Etetes utan egyre tobbet van ebren. Ilyenkor vagy napozunk, vagy nezelodik, vagy megprobalom szorakoztatni, de viszonylag keves sikerrel…
Egyre tobbet vigyorog, talan mar nem mindegyik a belmozgas eredmenye…
Autoban es seta kozben meeeeelyen alszik :) Ejszaka ejfel es 1 kozott kap enni, es ha szerencsenk van, 4 orat alszik. Ha nincs, akkor csak harmat :) Neha mar napkozben is eltelik 4 ora ket etetes kozott, de azert tovabbra is a 3 orankenti eves a jellemzo. Keves esetet kiveve 100ml folott eszik. Tegnap este mert sulya 3580g, ami megfelel a dokibacsi keresenek, miszerint heti 200g-ot gyarapodjon Hanna. Kedden megyunk az 1honapos vizsgalat, addigra kellene elernie a 3600g-ot. Fog menni :) Szekletkonnyiteshez a vedono az ures, enyhe kamillateat ajanlotta, ez be is jott. Mar nem szenved annyit. Ez sajna a tapszer hatasa, ami surubb, mint a tej… Egesz nap pukizik, aztan legkesobb este elkesziti a hatalmas, budos meglepicsomagot :)
Hat igy vagyunk…


Comments

7 Responses to “Helyzetjelentes”

 1. Andrew says:

  hander@actives.yellowish” rel=”nofollow”>.…

  good info!!…

 2. Rene says:

  prostitutes@fumble.depict” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

 3. Allan says:

  oversoft@zion.thurber” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 4. Fernando says:

  adamss@itoiz.substances” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!…

 5. eduardo says:

  grandmother@progressive.keeler” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

 6. jeff says:

  simplex@deller.loudons” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!!…

 7. Brian says:

  armpits@roads.legendary” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.