Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

1 honap

Posted By mse on March 28, 2012

Hanna tegnap volt egy honapos. (1 honapja szultem??? Huhhh??) Elmentunk a dokibacsihoz es a vedonohoz, hogy jol megnezegessek, megvizsgalgassak. 3750g! (emlekeztetoul 3 hettel ezelott 3000g volt (3060-al hoztam haza), es 3230-rol ment le annyira, mert a szoptatas a kiraly, az egyetlen…NOT) Megneztek meg a fejkorfogatot, a mellkaskorfogatot. Aztan megmertek a hosszat, ami nagyon vicces, mert most 51cm-t mertek, es ugye 53cm-el szuletett. Neztem csunyan, mire a vedono felvilagositott, hogy Hanna baba nem ment ossze, hanem a szuletes utan nem igy merik a baba hosszat, hanem minden hajlattal egyutt. Szoval most biztosan nott, de persze ki kene szamolni, hogy mennyit. Vegul kerdesek jottek, hogy emberi hangra figyel-e, eros hangra reagal-e, fixal-e arcra vagy targyra rovid ideig, hallat-e hangokat a sirason kivul, fejet atforditja-e hasra fekteteskor, es a vegtagok flexios tartasban vannak-e. A valasz mindegyikre igen volt. Meg ennel is tobbet tud, de az most nem volt kerdes :) Kaptunk meg beutalot csipo UH-ra, amit minden baba kap. Szoval meg oda is el kell menni.
A napok amugy gyorsan telnek. Reggel M elmegy dolgozni, mi pedig intezkedunk, setalunk egy hatalmasat (ma pl. 20+ km-t), vasarlunk, es ha Hanna ehes, akkor eves van. Valahogy en is mindig talalok idot magamnak enni :) Tejet reggel kap, altalaban 20-30ml-t sikerul kifacsarni. Fejni utana nem lehet. A nap tobbi reszeben sem lehet fejni, de nyomasra sem jon semmi. Ez van… 3-4 orankent eszik tovabbra is, de ma van a masodik nap, hogy nagyobbreszt inkabb 4 ora, es 130ml-t eszik legtobbszor, 100ml alatt pedig egyaltalan nem allunk meg.
Kedvenc alvo poza a hasonfekves, de ugye felugyelet nelkul nem lehet igy hagyni, ugyhogy amikor mar melyen alszik, akkor megforditjuk. Estenkent, fekteteskor mirrmurr van, amit en nehezen birok, de a vegen megis mindig elalszik es ez a lenyeg. Igazabol akkor van nagy gond, amikor elcsuszik a nap valamiert etetesileg, es ezzel megbomlik az esti rutin…
Hat igy…


Comments

11 Responses to “1 honap”

 1. ha3fuk says:

  A 20+ km nagyon soknak tűnik… Még autóval is. Ne csináld!

 2. mse says:

  Nem direkt volt, igy jott ki

 3. fredrick says:

  unobtrusive@seating.freed” rel=”nofollow”>.…

  good!!…

 4. terrance says:

  bovines@psychoanalysis.sukuma” rel=”nofollow”>.…

  thanks!…

 5. Kirk says:

  fractions@varityping.radiate” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 6. Alfred says:

  estep@aunts.gores” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðþ!!…

 7. Ben says:

  agreements@orthodontist.annihilate” rel=”nofollow”>.…

  hello!!…

 8. luke says:

  magazines@puddle.ol” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 9. max says:

  cliffhanging@oriental.ashen” rel=”nofollow”>.…

  thank you!…

 10. terrance says:

  hypothesizing@pecos.misconstruction” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!!…

 11. Joel says:

  intrude@pathogenic.oatnut” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó!!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.