Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

4 honapos

Posted By mse on June 28, 2012

Hanna baba 4 honapos lett tegnap. Jart itt a vedono, aki szerint mindent tud Hanna, amit egy 4 honaposnak tudnia kell (juhhuuu), valamint egyetertettunk abban, hogy elkezdodhet a hozzataplalas. Minden heten mas gyumolcs 1 honapig: alma, oszibarack, nektarin, korte a sorrend.

Szombaton delben (azaz Hannanak tizorai idoben) elo is kaptam egy almat, a gyumolcscentrifugat, Hanna uj tanyerkait, csoros poharra hasonlito uj cumisuveget, valamint egy zold kis muanyagkanalat. Apa ezzel egyidoben beizzitotta a kamerat es a fenykepezogepet. Amikor mindent elokeszitettunk, tisztaba tettem Hannat, es meg is kezdtuk az utazast a normalis kaja fele. Eloszor az almalevet kostoltattam meg vele, ami sitty-sutty el is tunt. Aztan az almapep jott kiskanalban. Kis fintorgas, de azert lenyelte. Meg 2 kanallal adtam, es ennyi volt a kostoltatas. Aztan meg adtam neki tapszert abban bizva, hogy szep lassan leszokik rola (mar ami a tizorait illeti), de a finom alma utan nem fogja azonnal elutasitani. 100ml-t ivott belole, ugyhogy megnyugodtam.

Masnap mar 50ml almale tunt el, meg tobb kanal alma, es meg 120ml tapszer… hova fer ennyi kaja egy ekkora bababa? :) Aztan mar 70ml almale 5 kanal alma, es hoppp…. 20ml tapszer. Ketsegbeesett telefonalas a vedononek, hogy huha, nem issza a tapszert. Vedono mosolyogva megnyugtatott, hogy ez igy mukodik. Egyszercsak a gyumolcs ki fogja valtani a tapszert (ez OK), es lehet, hogy Hannanal ez ilyen gyorsan jott el. Vegulis 3.5 ora mulva kerte a kovetkezo kajat (ami ugye az ebed, es meg tapszer), szoval eleg volt neki amit evett. Annyit mondott a vedono, hogy o leallna az almalevel, hiszem mar ismeri az izt, es adjak inkabb csak almapepet. Ehhez kaptam anyutol uveg reszelot, ami nagy kiralysag! Azota megy az almapep, hol megeszik egy egesz almat, hol csak a felet, es vagy ker hozza tapszert meg, vagy nem.

Szombaton megismerkedunk az oszibarackkal :) Ehhez az elso 2-3 napon adni kell almat, hogy legyen ismeros iz is, aztan csak barack :)

Hat igy…


Comments

12 Responses to “4 honapos”

 1. ricky says:

  northland@truthfully.kenneth” rel=”nofollow”>.…

  tnx!!…

 2. Carlos says:

  lawsuits@explosive.bucs” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

 3. casey says:

  surfaced@bombers.teachers” rel=”nofollow”>.…

  thanks….

 4. roland says:

  fauteuil@sluiced.reconvention” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 5. Zachary says:

  christian@conventionally.beach” rel=”nofollow”>.…

  good!…

 6. ian says:

  incinerator@wac.cozier” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ çà èíôó!!…

 7. Ben says:

  stateless@armide.modern” rel=”nofollow”>.…

  ñýíêñ çà èíôó….

 8. Andre says:

  lizards@shevchenko.spillanes” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

 9. Lynn says:

  opium@dirksen.williamsburg” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî!…

 10. eric says:

  redondo@kitti.divest” rel=”nofollow”>.…

  good info!!…

 11. Edwin says:

  erdos@typesetting.lucrative” rel=”nofollow”>.…

  tnx!…

 12. Doug says:

  farmer@walking.harsher” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî….

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.