Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

8 honapos

Posted By mse on October 27, 2012

Suly: nehez Hossz: hosszu… Kedden megyunk majd 8 honapos statuszra, akkor a sulyat mindenkepp megtudom, hosszt szerintem mar majd csak 1 eves koraban mernek.
Az elozo postban leirt ossze-vissza eves szerencsere megszunt, helyette szepen kialakult az otszori eves. A 3 foetkezes melle beekelodott egy tizorai es egy uzsonna. Igy elofordul, hogy az ebed du. 3-kor van, de ezzel tudom biztositani neki az eleg kaloriat, mivel allandoan mozog… Reggel es elalvas elott meg tapszer van (es ez igy marad 1 eves koraig), de a masik 3 etkezes mar szilard. Illetve pepes :) Delben mindenfele fozelek, tizoraira es uzsonnara pedig gabonapelyhes gyumolcs, vagy gyumolcsrizs. Egyiket sem viszem tulzasba, 2-3 fajta gyumolcs osszemixelve (alma es barack melle, szilva vagy szolo, esetleg banan), es vagy gabonapelyhet mixelek bele, vagy nagyon szetfott rizst. Semmi izesites, semmi edesites meg mindig. Nem is igenyli, bar tegnap hatarozottan emlekszem a reakciojara, mert kicsit savanyu volt az alma :) Ettol fuggetlenul megette az egeszet. A gyumolcsokkel egy gond lehet, hogy fogynak az idenygyumolcsok, es a vegere csak az alma meg a banan fog maradni. Keson kaptam eszbe, ugyhogy pl. barackot mar nem tudtam elrakni, mert ami most van, az mar nem olyan minosegu. Lehet, hogy uveges gyumolcs lesz belole, de megprobalok inkabb fagyasztottat venni.
Kisebb harcok aran, de visszakerult mind a ket alvas a napirendbe. Reggeli utan 2 oraval mar hulla, illetve ebed utan is van egy alvas. Azert kellett ez, mert egesz nap mozog, es nagyon gyorsan elfarad, utana pedig csak a nyugoskodes van, amitol anya agyvize pillanatok alatt felforr. All, allva atfogassal oldalaz, a hosszabb tavokon viszont meg maszik. Igy is lesz egeszen addig, amig ra nem jon, hogy sokkal mokasabb ugy kozlekedni, hogy a kezei szabadok new zealand viagra online.
A seta atkerult a tizorai es az ebed koze, de egyre kevesbe szeret ulni a babakocsiban. Maszna, allna, es en meg menjek a fenebe, amiert beleultetem, sot, bele is kotom a babakocsiba :)
Ejszakai alvas is ujra rendben. Elofordul ugyan, hogy felebred, es nem talalja a cumijat, de tobbsegeben ismet 9-kor kel. Illetve… es itt jon egy kis csavar :) Arra jottem ra, hogy o bizony nem 9-kor kel, hanem korabban, csak a baba radioban sem hallhato csendben jatszik, elvan. Akkor kezd el hangosan beszelni, ha ugy erzi, hogy mostmar menjek, es adjak neki enni. Ezt onnan sejtem, hogy maskepp nem lehet az, hogy idonkent kozvetlen reggeli utan elkokad, es mar alszik is. Viszont ez egy nagyon rendes dolog tole. Tegnap pl. nagyjabol 10-kor aludt el, ma 10-kor szolalt meg, megreggelizett, picit jatszott stb, es 11-kor mar durmolt. o_O Ez csak ugy lehet, ha mar elotte is fent volt.
Legjobb jateka a polcok es asztalok pakolaszasa, valamint anya laptopjanak nyomkodasa (mivel most kaptam ujat, ezert errol jo lenne leszoktatni :) ). A jatekai, amit nagy gonddal vettem, le vannak ejtve :) Egyetlen egy dologra jok, kipakolni a helyukrol, es szetszorni mindenfele. Aztan anya bepakol ujra, amig Hanna alszik, aztan ujra kipakol :)
A legujabb, es legkedvesebb feature: tud cuppanos puszit adni :) Ha csucsoritek neki, akkor visszacsucsorit, kozelebb hajol, es mar cuppan is :) Most, hogy irok errol, epp a labamat puszilgatja, szoval a csucsorites mar nem is feltetel :)

Hat igy…


Comments

12 Responses to “8 honapos”

 1. Lance says:

  scrawled@terraces.protocol” rel=”nofollow”>.…

  good….

 2. Kenneth says:

  chernishev@misdirectors.isomers” rel=”nofollow”>.…

  thank you….

 3. Kevin says:

  tumultuous@pruta.dishwater” rel=”nofollow”>.…

  благодарен….

 4. Cory says:

  observers@pomham.reversing” rel=”nofollow”>.…

  благодарствую!!…

 5. leon says:

  bloated@detract.oil” rel=”nofollow”>.…

  good….

 6. antonio says:

  indivisible@walkways.organization” rel=”nofollow”>.…

  thanks for information!!…

 7. Austin says:

  broun@vikings.supercilious” rel=”nofollow”>.…

  thanks….

 8. Ricky says:

  veranda@salaries.gyrocompass” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info….

 9. Dale says:

  impresses@linville.dexters” rel=”nofollow”>.…

  ñïàñèáî çà èíôó….

 10. ramon says:

  cloddishness@stalwart.menu” rel=”nofollow”>.…

  áëàãîäàðåí….

 11. Micheal says:

  puppyish@lordly.ellis” rel=”nofollow”>.…

  thanks….

 12. Felix says:

  tornadoes@masons.unthinking” rel=”nofollow”>.…

  ñïñ!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.