Mse otthona

Élem az életem, néha morgolódok

Szolgálati közlemény

Posted By mse on January 26, 2007

Oldalt megjelent egy “Ezeket hallgatom” szekció. Lehet nézegetni, hogy miket hallgatok (TopTen) :) Ha rákattintassz, azt is láthatod, hogy éppen mit hallgatok.


Comments

4 Responses to “Szolgálati közlemény”

 1. laci says:

  Azt nem találom, de nem is lényeges. Az előző bejegyzésedre reagálva kérdem, hogy mi történt? Te vagy sztrájban, s ha igen, miért, vagy az egész hobelebunch sztrájkban van? Erre lenne jó az email is, nem gondolod? Minek kürtölgetni a világba?

 2. laci says:

  Azt nem találom, de nem is lényeges. Az előző bejegyzésedre reagálva kérdem, hogy mi történt? Te vagy sztrájban, s ha igen, miért, vagy az egész hobelebunch sztrájkban van? Erre lenne jó az email is, nem gondolod? Minek kürtölgetni a világba? Más:Yvi mamáját holnap égetik.Más:emlékszel a barátomra Zsigára? - képzeld, Ő is a netre került! Elég sokáig tartott megemberelnie magát. Más: én meg nem vagyok valami rózsás állapotban. Nem látok ki a végére…Puszi továbbra is, amig rugdalni tudok…

 3. mse says:

  Hogy minek kikürtölni? Miért ne? Félnem kéne valamitől? Kirúg? Rúgjon! megérdemli! Legalább nem kell gondolkodnom azon, hogy érdemes-e maradni.

  Emlékszem Zsigára persze. Neki legalább sikerült megemberelnie magát…
  Te meg vigyázz magadra!!! Majd írok emilt. Hosszabbat :)

 4. jeffery says:

  ramey@flippers.ptolemys” rel=”nofollow”>.…

  tnx for info!…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.